Februári olvasólista

2010. február 2., kedd

P. C. Cast és Kristin Cast: Elárulva (Az Éjszaka Háza 2.) - Megjelent - Kelly Kft. - Miért? Ha már elkezdtem a sorozatot és erre volt a legnagyobb igény szavazáson, akkor be is fejezem.

Jeaniene Forst: Félúton a sírhoz (Cat és Bones 1.) - Megjelent - Ulpius ház kiadó - Miért? Mert ez is a tömeg-vámpíros kategória, és azért mégiscsak adok neki egy esélyt.

Karen Chance: Megérint a sötétség (Casssandra Palmer 1.) - Még nem jelent meg - Kelly Kft. - Miért? Mert már régóta szemezek a könyvvel és végre kiadják magyarul.

Levy L. Smith: A Leszármazott (Dark love 1.) - Megjelent - Egmont Hunary - Miért? Mert sokat hallok róla, meg kéne néznem magam is.

Meredith Ann Pierce: The Darkangel (Darkangel 1.) - Miért? Ő lett a hónap nyertese az angol nyelvű könyvek közül, akikkel szemezek.

3 megjegyzés:

Sillya írta...

Ezek mind szimpatikusak. :D Utánuk nézek. :D

Móni írta...

Szia
Én az Elárulvát már olvastam nagyon jó legalábbis nekem tetszik.Most olvasom a harmadik részt az Éjszaka házából:)nem rossz.A listán szereplő könyvek közül már szemezgetem és van amit már sikerült beszereznem.Alig várom a Márciusi listád:)KÖSZI:)

kocka.golyo írta...

Jeaniene Forst: Félúton a sírhoz
P. C. Cast és Kristin Cast: Elárulva
Levy L. Smith: A Leszármazott
Ezeket olvastam..és nekem tetszettek,de a félúton a sírhoz a kedvenc..de a többi sem rossz =)Remélem neked is fog tetszeni .=)
puszi:Wendy ^^

Megjegyzés küldése

Blog contents © Gigi olvasmányai 2010. Blogger Theme by Nymphont.