Könyves bigyó

2010. szeptember 24., péntek

A játék:
  1. Írd le egy bejegyzésben vagy e-mailben azt az 5-5 szót mind az öt témában, ami szerinted a leginkább jellemzi az adott kérdést.
  2. Ha megírtad a bejegyzést, a végén nevezz meg öt másik bloggert, akinek kíváncsi vagy a véleményére.
1. olvasás: képzelet, izgalom, elgondolkodtató, szívszorító, szerelem (magyarázat: mert a legjobb pasik könyvekben vannak. :D A nagy szerelemeim még mindig csak itt léteznek.)

2. kortárs magyar irodalom: ismeretlen, modern, érdekes, figyelemreméltó (vagyis jó lenne, ha jobban odafigyelnének a kezdő fantasy írókra, és nem magamra gondolok - tényleg nem), juhok (nem lehet azt mondani, hogy nem veszem komolyan, de ez saját tapasztalat, sajnálom, ha más nem érti. :D)

3. e-könyv: olcsó, praktikus, idegen, népszerű, gyorsan beszerezhető

4. könyves blogok: barátok, érdekes, reklám (annak például kifejezetten jó), angol (mert jó az, ha sokan olvasnak angolul, fel lehet mérni mi milyen még magyar kiadás előtt, sajnálom, hogy a kiadók ezzel annyira még nem törődnek itthon), Andi (mert ő külön szó :D)

5. könyvtár: késedelmi díj, népszerűtlen, délután, barátok, csend (Régebben suli után mindig beugrottunk, de mint látszik, az első szóból, van, amit 6 éve nem vittem vissza. Nem szeretnek. És nálunk igenis népszerűtlen, mert kis település, és olyan könyveket, amik nekem kellenének lehetetlen megtalálni, angolokra meg esély sincs.)

Sajnos megnevezni senkit nem tudok, és ezt is csak miattuk csináltam meg. :D Ugye Hugi meg Nancy?

3 megjegyzés:

FFG írta...

:) Külön szó, mi? XD Az a "külön szó" most pirul :)
*aranyosan pislog*

Anita írta...

1. olvasás: regény, vers, fantázia, kaland, misztikum

2. kortárs magyar irodalom: modern, modernkedő, eladhatatlan, stílustalan, stílusos

3. e-könyv: olcsó, környezetbarát, lassan meghonosítható, tartós siker lesz, szeretem (összesen: 8 szó volt, bocsi)

4. könyves blogok: "ide nem tudom mit írjak, mert általában nem szeretem a könyves blogokat, szinte csak ezt olvasom. Könyvet szívesebben olvasok, mint kritikát. Szeretném én jobban tudni egy-egy történet lényegét." :)

5. könyvtár: gyerekkorom, kamaszkorom, könyvszerelem, por, olvasás.

Bocsánat, de nem tudok 5 bloggert megnevezni, max. öt olyan ismerősömet/ barátomat, akiknek van valamilyen oldala... :) (MYa, Texaseve, Trisha, Mikki-Manó és Anna) (ezzel így nem sokra mész, ugye?) Elnézést, üdv: angel8

angel8 írta...

Ó, és még valami: gratulálok az oldaladhoz. :) Remélem, még sokáig fogod szerkeszteni.

Megjegyzés küldése

Blog contents © Gigi olvasmányai 2010. Blogger Theme by Nymphont.