Májusi olvasólista

2010. április 27., kedd

Tudom, tudom még nincs május egészen, de itt a lista:

P. C. Cast és Kristin Cast: Elárulva (Az Éjszaka Háza 2.) - Megjelent - Kelly Kft. - Miért? Ha már elkezdtem a sorozatot és erre volt a legnagyobb igény szavazáson, akkor be is fejezem.

Jeaniene Forst: Félúton a sírhoz (Cat és Bones 1.) - Megjelent - Ulpius ház kiadó - Miért? Mert ez is a tömeg-vámpíros kategória, és azért mégiscsak adok neki egy esélyt.

Karen Chance: Megérint a sötétség (Casssandra Palmer 1.) - Megjelent - Kelly Kft. - Miért? Mert már régóta szemezek a könyvvel és végre kiadják magyarul.

Levy L. Smith: A Leszármazott (Dark love 1.) - Megjelent - Egmont Hunary - Miért? Mert sokat hallok róla, meg kéne néznem magam is.

L. J. Smith: Shadow Souls - Árnylelkek (Vámpírnaplók 6. vagy Vámpírnaplók - A Visszatérés - 2.) - Csak angolul jelent meg - Miért? Mert egyszerűen imádom a tévésorozatot.

Meredith Anne Pierce - The Darkangel (Darkangel 1.) - A Sötétangyal - Csak angolul jelent meg - Miért? Mert szemeztem vele angolul.

Melissa Marr - Radiant Shadow (Tatto Faries/Wicked Lovely 4.) - Ragyogó Sötétség - Csak angolul jelent meg - Miért? Mert olvasom a sorozatot és szeretem.

Melissa Marr - Challenge - Wicked Lovely - Desert Tales 2. - Kihívás - Csak angolul jelent meg - Miért? Mert ez az egy manga, amit veszek.

Claudia Gray - Hourglass (Evernight 3.) - Homokóra - Még csak angolul jelent meg - Miért? Mert csak be kell fejezni.

Ellen Hopkins - Tricks - Trükkök - Csak angolul jelent meg - Miért? Mert imádom Hopkinst.

Beth Fantaskey - Jekyl Loves Hyde - Még nem jelent meg - Miért mert imádom Fantaskeyt.

John Ney Rieber & Neil Gaiman - Books of Magic 2. - Summoning - Megjelent réges rég, megvenni szinte lehetetlen - Miért? Mert nosztalgia alkalmából képregényekkel árasztom el a blogot.

Kim Harrison - Early to Death, Early to Rise (Madison Avery 2.) - Ki korán hal, korán kel (mindegyik rész valami közmondás cím a halál szóval megfűszerezve, talán ez adja vissza a legjobban) - Csak angolul jelent meg 2010. május 25. jelenik meg csak angolul - Miért? Mert azóta imádom, mióta a Pokoli Báléjszakákban olvastam az elősztoriját.

4 megjegyzés:

FFG írta...

Ikrem, listád alapján látom, hogy néha melletted kell állnom, hogy ne verd a fejed a falba, mert olyan könyvek is a listádon vannak, amik ha nekem fájtak, neked is fognak... Majd szólj, mikor mit olvasol, és repülök hozzád XD Amikor falhoz közelítesz, a homlokod becsapódási pontjához teszek egy párnát, mielőtt nekimennél a kemény résznek... Mint mondottam volt kritikámban: Gigi, még szükségünk van rád XD

Gigi írta...

Hát, amitől a fejem sérülését várom az a Castok borzalma, Claudia Gray szörnyűsége és Smith hülyesége. :D Meglátjuk.

Sillya írta...

Madyson Avery történetnek, ami a Pokoli báléjszakákban volt van folytatása? De jó lenne olvasni.^^ Mint mindig szép kis listád van.^^ Karen Chance könyve nekem is megvan. Elkezdtem és egyenlőre nekem még fura, de majd meglátjuk.

Gigi írta...

Igen, a Madison Avery pontosan az. Az első részt olvastam, a második majd megjelenik májusban, (csak elírtam, még nem jelent meg). Amúgy jó kis könyv, várom a folytatását nagyon. :)

Karen Chance-t meg már régóta el akarom olvasni, de a fránya idő tényező.:D

Megjegyzés küldése

Blog contents © Gigi olvasmányai 2010. Blogger Theme by Nymphont.