Kelley Armstrong: Made to be Broken - Arra szánták, hogy megtörjön

2009. június 22., hétfő


Hogy akadtam rá: Kelley Armstrong Darkest Powers sorozata nagyon tetszett. Gondoltam, elolvasok tőle még valamit, de a másik sorozata iszonyat hosszú. :D

Úgy általában az egészről: És megérkezett a Nadia Stafford sorozat második, elvileg befejező része. A történet ott kezdődik, hogy Nadia épp dolgozik... Quinnel. Jackkel meg hónapok óta nem beszélt. Majd Evelyn hívja, hogy Jack bajban van, eltörte a bokáját, és kéne neki egy hely, ahol meghúzódhat, és gondolta, hogy Nadia szállója pont jó lenne. Nadia egy kis noszogatás után belemegy. Szóval Jack, mint unokatestvér (azt hiszem) megszáll nála. Imádom Jack karakterét, azt a bőbeszédűséget. :D Jókat lehet rajta mosolyogni. Eközben Nadia egyik tizenéves alkalmazottja eltűnik, ő pedig keresni kezdi. Gyanús, hogy az anya nem aggódik, egyből el akarja adni a házát, stb.

Jack persze besegít a nyomozásba, és Quinn is előtűnik. Ez a nyomozás nekem pörgősebbnek tűnt, mint az első részben, ez jó volt. Bár Nadia elég megszállottja lesz az ügynek, hiszen unokatestvérét megerőszakolták és megölték, mellesleg ennek ő szemtanúja is volt kiskorában. És arra gyanakszanak először, hogy a lányt egy ilyen ember csalta el. Végül persze egészen más lesz az indíték, tele van fordulatokkal a történet, apró romantikával, semmi nagy érzelem. Jacket még mindig imádtam, főleg a "fucking tulips" résznél.

A legnagyobb gond az egészben, hogy nincs vége. Egyik csávóval sem jön össze, lelőttem a poént. Evelynnek sem válaszol, teljesen nyitott az egész. Kelley Armstrong, írj nekünk még részeket, vagy egy befejező részt, könyörgöm!

Kedvenc karakter: Jack

Ami kifejezetten tetszett: ismét csak a romantika, a szereplők

Ami nem tetszett: Nincs rendes vége, pedig elvileg ez az utolsó része a sorozatnak

A történet: 5/5 pontból

A karakterek: 5/5 pontból

A borító: 5/5 pontból

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

Blog contents © Gigi olvasmányai 2010. Blogger Theme by Nymphont.